Video Firea, cu mătura în mână: Nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi - VIDEO

Candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, a vrut, joi, să dovedească cu mătura în mână că este persoana potrivită pentru a conduce Capitala, arătând că astfel risipeşte îndoielile celor care nu cred că poate să facă curăţenie după 10 bărbaţi.

3174 afișări

"V-am mai spus şi nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi. Asta apropo de domnii care s-au succedat la Primăria Generală a Capitalei. (La Primăria Generală - n.r.) să vină o femeie harnică, destoinică şi tenace să facă ce nu au făcut ei. Nu spun că nu au făcut nimic, dar se putea mai mult şi mai bine. E momentul meu să dovedesc", a susţinut Gabriela Firea, în timp ce strângea gunoaiele dintr-un părculeţ din sectorul 6 al Capitalei.

Ea a participat, în cursul zilei de joi, la o acţiune de salubrizare a unui loc de joacă, organizată de de candidatul social-democrat la Primăria Secotului 6, senatorul Gabriel Mutu. Cei doi al alternat curăţenia cu mesajele electorale.

''Aici ar fi trebuit să fie iarbă, flori. Dacă vin copiii să se joace, cad şi se lovesc. Ce găsesc pe jos în afară de pietre, nisip, cioburi de sticlă, seringi, ace... Nu este o investiţie atât de mare să vii să igienizezi această zonă şi să ai gazon şi flori şi băncuţe curate'', a mai spus candidatul PSD, care avea un măturoi în mână.

Pe margine, câteva zeci de tineri, unii îmbrăcaţi ca pentru o ieşire în oraş, îşi făceau de lucru că mături sau lopeţi în mână. Sacii de plastic au reprezentat cea mai mare problemă, deoarece se tot rupeau sub povara câtorva lopeţi de gunoi.

Cei doi candidaţi au acuzat administraţia sectorului al cărui primar este liberalul Rareş Mănescu.

Social-democraţii nu au fost primiţi cu braţele deschise de unii alegătorii din zonă. Încă de la sosirea Gabrielei Firea, un tânăr a început să acuze întreaga clasă politică.

''Băi, nu vă e ruşine? Aţi pus monopol pe tot sectorul ăsta! Şi PNL şi PSD e acelaşi... Nu vă e ruşine, că toţi primarii aveţi dosare penale, toţi primarii?'', striga în gura mare nemulţumitul.

Nici Gabriela Firea nu a scăpat de nemulţumiţi.

''M-am liniştit, că i-am spus direct dnei Firea, care sper să nu iasă ... d-asta, cum îi zice...'', spunea, cu năduf, o bătrânică. ''Păi şi atunci cum să vă ajute, doamnă?'', au replicat susţinătorii Gabrielei Firea). ''Nu mă interesează'', a replicat ea.

Un preşedinte de asociaţie de proprietari al unui bloc din zonă s-a plâns de existenţa unui ţarc de câini.

"Nu am cu cine să vorbesc. Avem, la cinci metri de bloc, o închisoare de câini, care îşi fac nevoile sub geamurile noastre. Am scris primarului, dar nu s-a rezolvat nimic. Noi, de zece ani, nu avem primar, am avut doar nişte holograme", s-a plâns preşedintele de asociaţie.

"Veţi avea un primar adevărat după 6 iunie, după ce mă veţi alege pe mine", i-a spus Mutu. "Aveţi nevoie şi de prezenţa primarului, nu cum este acum", a adăugat Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici