Video VIDEO Gafă din partea lui Grindeanu: Premierul Ciucă a minţit... Ăăăă, a amintit

Vicepremierul Sorin Grindeanu a făcut o gafă, joi seara, la Craiova. În loc să spună că premierul Nicolae Ciucă a amintit de vizita pe un şantier, Grindeanu a zis că acesta a minţit. El şi-a corectat imediat greşeala.

17569 afișări

Sorin Grindeanu a vorbit despre importanţa contractului de modernizare şi extindere a Aeroportului din Craiova.

„De asemenea, dl. prim-ministru a minţit... Ăăă, a amintit şi de vizita noastră pe tronsonul II al drumului expres Piteşti Craiova. Suntem optimişti că în prima jumătate a acestui an tronsonul II va fi dat în folosinţă. (....) Mobilizarea constructorului, care e acelaşi pe tronsoanele doi, trei şi patru, sperăm să se menţină. La tronsonul unu nu este un ritm care să ne mulţumească”, a spus la Craiova Sorin Grindeanu.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat anterior că este momentul ca autorităţile să instrumentalizeze partea de proiecte europene, astfel încât să majoreze capacitatea de absorbţie la nivel naţional.

„Dacă există o centralizare excesivă a componentei de proiecte şi şi execuţie, şi dacă nu cumva să procedăm la descentralizare şi să autorizăm ca la nivel regional, local, să poată să fie preluată din această presiune a activităţilor legate de partea de proiectare, concept şi execuţie. Prin OUG legat de PNRR, am urmări ca prin reglementare, să se descentralizeze o parte din aceste proiecte, cel puţin pe educaţie, social şi sănătate, să fie preluate şi de autorităţile regionale şi să facilităm absorbţia de fonduri europene”, a spus Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, vicepremier, au vizitat şantierul Drumului Expres DX Craiova – Piteşti – Tronson 3 şi au participat la semnarea contractului pentru extinderea şi modernizarea Aeroportului Internaţional Craiova, în valoare de aproximativ 100 milioane de euro din fonduri europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici