Video Gândurile lui Cristoiu: Gâdea, posibil candidat PSD la prezidenţiale. Este patriarhul pesediştilor

Realizatorul TV Mihai Gâdea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale după ce a fost testat în sondaje de interne de partid şi ar putea chiar să câştige, a dezvăluit Ion Cristoiu.

54928 afișări

Jurnalistul a afirmat, la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”, că testarea lui Mihai Gâdea ca posibil candidat la prezidenţiale s-a făcut după modelul Rareş Bogdan, tot realizator TV, nominalizat ulterior cap de listă la PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

“Din sursele pe care le am eu şi vă dau această ştire, este, s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea. Se lucrează de mai mult timp, ca şi în cazul lui Rareş. Puţină lume ştie că în cazul lui Rareş Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje. Sondajele am înţeles că îl dau ca un candidat, care nu e om din PSD. Cred după părerea mea, că invitarea USR-iştilor face parte dintr-o strategie de a-şi îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteţi uimită şi vă uitaţi la mine. Eu cred că va candida şi ar putea să şi câştige. Este, ca şi Rareş Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă aţi observat. El la discursuri e mai bun”, a susţinut jurnalistul.

Ion Cristoiu a mai spus că Mihai Gâdea a fost propus prezidenţiabil de fostul premier Adrian Năstase, acesta fiind şi scopul vizitei sale de joi, la Guvern, unde s-a întâlnit cu preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă.

“După părerea mea, domnul Năstase l-a propus şi de aia s-a şi dus la Viorica Dăncilă. Domnul Năstase a anunţat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Şi tot după părerea mea, are foarte mari şanse să câştige, pentru că pe de o parte este patriarhul PSD-iştilor, electoratului PSD. Nu e Tăriceanu. Electoratul PSD nu are încredere în Tăriceanu”, a afirmat jurnalistul.

Ion Cristoiu a reamintit propunerea sa ca pe listele de la europarlamentare partidele să plaseze vedete pe primele locuri, reţetă care ar putea fi aplicată şi la prezidenţiale. “Trebuie găsite la cap de liste nişte vedete. Eu nu mă refeream la Carmen Avram, mă refeream la Sandra Stoicescu, vedetă. Gâdea nu este perceput numai ca jurnalist, ci şi ca un politician cumva”, a explicat jurnalistul.

Adrian Năstase s-a aflat joi timp de oră la Palatul Victoria unde a discutat cel mai probabil cu premierul Viorica Dăncilă. El nu a făcut declaraţii de presă la plecarea de la Guvern. Anterior, Năstase a anunţat, marţi, pe blogul său, că alături de fostul senator PSD Octav Cozmâncă şi alţi actuali şi foşti lideri ai partidului va constitui un grup de sprijin ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Emisiunea Gândurile lui Cristoiu va fi difuzată duminică, 2 iunie 2019, de la ora 17:00, pe MEDIAFAX şi Gandul.info.

Taguri:
cristoiu,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici