Video Gândurile lui Cristoiu: PSD după Dragnea nu mai are identitate. Avem o succesiune de măsuri #rezist / VIDEO

Analistul politic Ion Cristoiu a afirmat, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că Viorica Dăncilă, împreună cu echipa ei, împinge Partidul Social Democrat către pierderea identităţii.

1338 afișări

Jurnalistul a explicat joi, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", că Partidul Social Democrat era “mai viu, în epoca Dragnea” şi că sub cârmuirea Vioricăi Dăncilă acesta se transformă într-un nou USR.

“Din acest punct de vedere, o să spun ceva care ar putea să surprindă. Sigur, PSD-ul de sub Liviu Dragnea a făcut foarte mari greşeli. Însă încep să mă întreb şi nu numai eu, am înţeles şi mulţi lideri PSD, până la urmă aş fi preferat partidul viu al lui Dragnea, era viu, avea identitate, era cu greşeli dar era viu”, a mai declarat acesta în cadrul emisiunii.

Analistul politic este de părere că de când a fost închis fostul lider PSD, Liviu Dragnea, partidul nu se mai diferenţiază cu nimic şi că nu mai are identitate. Totodată, acesta susţine că măsurile luate de premierul Viorica Dăncilă sunt de tipul #rezist şi că în ciuda eforturilor de schimbare a imaginii, electoratul USR nu va vota niciodată un candidat PSD la alegerile prezideţiale.

“Acum doamna Dăncilă a zis aşa, noi trebuie să nu ne mai diferenţiem cu nimic şi în consecinţă dacă aţi observat de pe 26 mai noi avem o succesiune de măsuri #rezist. E foarte interesant dar mă duc să votez #rezist nu pe ea”, a explicat Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu consideră că Viorica Dăncilă încearcă, prin schimabrea strategiei politice, să transforme PSD într-un nou USR, însă în ciuda eforturilor premierului, electoratul USR nu va vota niciodată un candidat PSD la alegerile prezidenţiale.

“Dacă aţi observat, tot ce face ea în ultimul timp este transformarea PSD-ului în USR. Dacă ea crede că electoratul PSD va vota un PSD care e un USR-ist se înşală şi e foarte important cu toate greşelile, cu tot ce vreţi, chiar cu abaterile de politică externă Partidul Social Democrat avea identitate, adică ştiam că în chestiunea off-shore avea un punct de vedere, că în chestiunea roşiilor avea un punct de vedere care era al acestui partid care sigur intra în confruntare cu PNL, cu USR. “, a explicat Ion Cristoiu.

Taguri:
ion cristoiu,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici