Ilie Năstase, despre unirea UNPR cu PMP: Pot să facă fuziunea cu cine vor, să nu conteze pe mine; nu ne unim cu dracul, eu unul nu

Senatorul UNPR Ilie Năstase a declarat luni că îşi va da demisia din partid şi le-a transmis colegilor să nu se bazeze pe el pentru fuziunea cu PMP, considerând că "se împrietenesc cu dracul".

3757 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, despre unirea UNPR cu PMP: Pot să facă fuziunea cu cine vor, să nu conteze pe mine; nu ne unim cu dracul, eu unul nu

Ilie Năstase, despre unirea UNPR cu PMP: Pot să facă fuziunea cu cine vor, să nu conteze pe mine; nu ne unim cu dracul, eu unul nu (Imagine> Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Nu ne unim cu dracul, eu unul nu. Despre colegii mei, nu ştiu ce or să facă, eu nu am treabă cu tovarăşul Băsescu. (…) Ce să facem, să facem cu alţii care au mai fost o dată? Dacă facem, facem cu unii noi, să se schimbe", a declarat Ilie Năstase pentru MEDIAFAX.

Senatorul a mai spus că îşi va da demisia dacă trebuie şi că UNPR poate să facă fuziune cu cine vrea, dar să nu conteze pe sprijinul său.

"Eu unul nu, pe mine să nu conteze băieţii aştia. Eu nu mă duc, pot să facă ei fuziunea cu cine vor, n-am treabă. (…) Trebuie să-mi dau demisia? Îmi dau demisia dacă trebuie. Ne împrietenim cu dracul, Doamne fereşte, vreau să-l cunosc cât mai târziu", a spus Năstaase.

Întrebat dacă se va înscrie în alt partid sau dacă va candida independent la alegerile parlamentare din toamnă, Ilie Năstase a spus că va anunţa în momentul în care va lua o decizie în acest sens.

Miercuri va fi oficializată decizia de fuziune prin absorbţie a UNPR cu partidul condus de Traian Băsescu, PMP, în cadrul unui congres. Prin această mişcare, UNPR dispare practic de pe scena politică, viitorul partid urmând să se numească în continuare PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici