Video Imagini cu Victor Ponta într-o cramă din Tbilisi alături de omologul său din Georgia - FOTO şi VIDEO

Premierul Victor Ponta a fost, marţi seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla, iar înainte de meci, premierul a participat la o cină oficială organizată de omologul său din Georgia, dar şi la o degustare de vinuri.

2974 afișări

Potrivit unor fotografii postate de premierul Georgiei Irakli Garibashvili, pe pagina sa oficială de Facebook, Victor Ponta împreună cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin au participat la dineul oficial, dar şi la o degustare de vinuri, primul ministru făcând o poză la o sticlă de vin, după ce a băut.

Şeful Executivului a văzut meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla din tribuna oficială alături de omologul său georgian, dar şi de alţi zeci de oficiali din întreaga lume.

Deplasarea a avut loc la doar o zi de la întoarcerea premierului din concediul de odihnă, iar informaţiile apar doar pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili , în timp ce Guvernul nu a dat niciun fel de detalii referitoare la programul lui Ponta.

De asemenea, foarte activ pe reţeaua de socializare, chiar şi în timpul concediului, Victor Ponta nu a postat nimic legat de această deplasare.

Nu este prima dată când Victor Ponta merge în Georgia pentru a participa la un eveniment sportiv, în martie 2014, premierul a fost la un meci de rugby.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici