Video Întâlnire Maia Sandu cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, la Parlament | FOTO, VIDEO

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, are marţi, la Parlament, o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, în contextul crizei politice care a avut loc la Chişinău. Sandu a declarat că îşi asumă responsabilitatea de a reda încrederea în instituţiile Republicii Moldova.

153 afișări

"Şi noi ne bucurăm că am reuşit să trecem peste această perioadă complicată. Am contat pe sprijinul României întotdeauna şi contăm astăzi. Provocările sunt mari. Această guvernare şi-a asumat responsabilitatea să redea cetăţenilor din Republica Moldova încrederea în instituţiile de stat. Asta înseamnă să facem ordine, să curăţăm aceste instituţii de influenţele fostului sistem regim oligarhic", a declarat, luni, prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, la întâlnirea cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Înainte de veni la Parlament, Maia Sandu a avut întrevederi, marţi, la Bucureşti, cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Viorica Dăncilă. Este prima vizită a şefului Executivului, după recunoaşterea Guvernului moldovean.

Curtea Constituţională a Republicii Moldova a anunţat, pe 15 iunie, în cadrul unei şedinţe extraordinare, că a anulat mai multe decizii luate în perioada 7-9 iunie, printre care se numără şi cea privind dizolvarea Parlamentului, dar şi cea prin care nu recunoştea Guvernul Maia Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici