Video Kelemen Hunor explică de ce vrea şi voturile românilor la prezidenţiale: „Am o viziune pentru ţară. La veniturile bugetare stăm foarte foarte prost” | VIDEO

Kelemen Hunor a declarat, luni, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că vrea să obţină la alegerile prezidenţiale şi voturile românilor, pentru că are o viziune pentru această ţară. Liderul UDMR a susţinut că România stă foarte prost la veniturile bugetare.

305 afișări

„Eu mă voi adresa şi românilor. La alegerile prezidenţiale ar fi culmea să nu mă adresez şi românilor. Vreau şi voturile românilor fiindcă mă consider un om politic responsabil, care are o viziune pentru această ţară, nu numai pentru maghiari. Nu văd niciun lucru care e de blamat.
Dincolo de atribuţiile constituţionale, trebuie să vorbim despre unde suntem şi unde trebuie să ajungem. Cele două principii care trebuie cumva readuse, respectul şi încrederea. Trebuie câteva priorităţi formulate de către preşedinte, interne şi în relaţiile noastre internaţionale. Sunt patru domenii în care preşedintele trebuie să spună ce crede şi ar trebui să împingă societatea în acea direcţie: infrastructură mare, educaţie, sănătate şi relaţii internaţionale. În infrastructură dacă nu vom reuşi să facem ceva vom pierde pariul în această zonă. În educaţie, dacă tot spunem că România educată, dar nu facem nimic, pierdem, nu investim în viitor”, a spus Kelemen Hunor, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Prezidenţiabilul UDMR a adăugat că România stă prost la capitolul venituri bugetare.

„Noi la veniturile bugetare stăm foarte foarte prost. trebuie să intoduci câteva chestiuni care funcţioneză în alte ţări, casele de marcat online. trebuie să mai reduci fiscalitatea şi să faci mai predictibil tot ce faci în politica fiscală”, a subliniat Hunor.

Taguri:
hunor,
prezidenţiale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici