Liviu Dragnea exclude varianta ca PSD să îl susţină pe Dacian Cioloş ca premier după alegeri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, avertizează pe Facebook că nimeni nu poate refuza ”un partid care vine la Cotroceni cu o majoritate clară” şi susţine că ”este exclus ca PSD să îl susţină pe Dacian Cioloş” pentru funcţia de prim-ministru.

971 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea exclude varianta ca PSD să îl susţină pe Dacian Cioloş ca premier după alegeri

Dragnea: Este exclus ca PSD să îl susţină pe Dacian Cioloş premier după alegeri

”Cred că va fi greu, dacă nu imposibil, pentru cineva să refuze un partid care vine la Cotroceni cu o majoritate clară. Practic, PSD va considera că a câştigat alegerile doar dacă va avea premierul. Sper din toată inima să avem peste 50% şi să mergem la Cotroceni cu varianta de premier. Este exclus ca PSD să îl susţină pe Dacian Cioloş”, a scris Dragnea pe Facebook.

Reţeaua de socializare este din ce în ce mai folosită de liderul PSD pentru a transmite mesaje. El a promis, la jumătatea lunii august, că va fi mai prezent în mediul online pentru a schimba ”idei sau păreri” cu ”generaţia care reprezintă viitorul ţării”.

Liviu Dragnea a scris mai puţin pe Facebook în ultima jumătate de an, după ce în luna februarie pagina sa personală a fost luată cu asalt de mii de oameni nemulţumiţi de legea defăimării promovată de liderul PSD. Dragnea a preferat atunci să şteargă peste 3.000 de comentarii critice la adresa sa, motivând că îi era ”foarte greu să răspundă” şi considerând mai important ”să prezinte care e realitatea”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici