Liviu Dragnea, fotografie cu viitorul consilier pentru securitate naţională în administraţia Trump

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu viitorul consilier pentru securitate naţională în noua administraţie Trump, Michael Flynn. Dragnea participă la evenimentele de învestire ale noului preşedinte american.

2117 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, fotografie cu viitorul consilier pentru securitate naţională în administraţia Trump

Liviu Dragnea, fotografie cu viitorul consilier pentru securitate naţională în administraţia Trump (Imagine: Facebook / Mediafax Arhiva Foto)

“Astăzi am avut o discuţie informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate naţională în noua administraţie Trump.  Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România şi Statele Unite şi despre faptul că securitatea naţională şi stabilitatea reprezintă doi factori esenţiali pentru dezvoltarea şi prosperitatea unei naţiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la Bucureşti va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA faţă de România şi dorinţa noii administraţii americane de a dezvolta parteneriatul cu ţara noastră”, a scris Dragnea pe Facebook.

Potrivit programului ataşat invitaţiei pe numele preşedintelui Caerei Deputaţilor, joi va avea loc un concert special şi un dineu la care va fi prezent preşedintele ales Donald Trump, dar şi vicepreşedintele Mike Pence.

Vineri, va avea loc ceremonia de învestire a lui Donald Trump, care va începe la ora locală 11.25 şi va dura peste trei ore. Ulterior, va fi organizată o paradă de la sediul Congresului american spre Casa Albă.

După ceremonia de învestire, vineri este anunţată şi o recepţie specială la care vor fi prezenţi preşedintele Donald Trump şi soţia acestuia Melania, dar şi vicepreşedintele Mike Pence şi soţia sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici