Video Membri ai ALDE petrec în curtea sediului central al partidului, cu muzică populară şi mâncare tradiţională

Un grup de membri ai ALDE sărbătoreşte Ziua Naţională în curtea sediului din Kiseleff, cu muzică populară şi mâncare tradiţională, începutul petrecerii fiind dat încă înainte de finalul paradei militare care s-a desfăşurat în apropiere, pe sub Arcul de Triumf.

792 afișări

ALDE a organizat o petrecere în curtea sediului central al partidului pentru un grup de membri ai săi, care se delectează cu muzică populară, cozonac şi slănină cu brânză şi ceapă. Sărbătoarea din curte a început căte sfârşitul defilării care a avut loc numai câteva de metri distanţă.

Petrecerea de 1 Decembrie din curtea ALDE tinde să devină o tradiţie întrucât şi în 2016 a avut loc un eveniment similar. Spre deosebire de anul trecut, când liderul partidului nu a fost invitat de preşedintele Iohannis să asiste la paradă, invocând problemele penale ale şefului Senatului, anul acesta Călin Popescu-Tăriceanu a fost invitat, dar nu a onorat invitaţia, preferând să stea în sediul partidului pe durata defilării pe sub Arcul de Triumf.

Iniţial, potrivit unor informaţii neoficiale, preşedintele Liviu Dragnea, însoţit de ceilalţi lideri ai PSD, urma să meargă pe jos de la sediul central al partidului, aflat pe bulevardul Kiseleff, până la sediul ALDE, aflat în apropierea Arcului de Triumf, unde ar fi trebuit să se întâlnească cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu şi să asiste la paradă din faţa sediului. Însă Liviu Dragnea nu a mai venit la sediul ALDE, iar Călin Popescu-Tăriceanu nu a ieşit din clădire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici