Video Moment stânjenitor pentru preşedintele PSD: I-au ieşit banii din sacou când vorbea de vânzarea pământului

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferinţă de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetăţenii străini.

14427 afișări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, în conferinţa de presă organizată după discuţiile cu fermierii, despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, privind vânzarea tereurilor agricole către cetăţeni străini.

Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, moment în care o sumă importantă de bani a rămas la vedere, între haină şi cămaşă.

Preşedintele PSD nu a observat acest lucru decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului.

„În acea lege pe care doresc să o modifice (Adrian Oros şi Florin Cîţu - n.r.) ştiţi că la reşedinţă se impuneau nişte lucruri pentru a putea să cumperi teren. La reşedinţă, în România, PSD a trecut 5 ani. Domnul Oros solicită să fie scos. În Franţa este 12 ani. Să îmi răspundă domnul Oros cum el, ministru al Agriculturii, în Franţa sunt 12 ani pentru reşedinţă, în România zero ani, cu privire la istoricul fiscal, ca să cumperi teren, în România sunt 5 ani, în Germania sunt 10 ani”, a spus Marcel Ciolacu.

Abia la finalul răspunsului, preşedintele PSD a văzut suma de bani şi a reacţionat, împingându-i atent, înapoi în buzunar.

Minutul 5

CITEŞTI AICI PSD depune o nouă moţiune. Ce ministru este vizat de acţiunea social-democraţilor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici