Video Oprişan îl contrazice pe Dragnea: A mers la petrecerile SRI, că altfel mergea la puşcărie/ Dragnea: Eu nu am fost la ziua niciunui şef şi nici nu am tăiat vreun porc la SRI

Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD, a declarat luni că Liviu Dragnea a participat la petrecerile private ale SRI, pentru că altfel "mergea la puşcărie", lucru negat de liderul PSD care a declarat luni că a mers doar la petrecerile oficiale.

2198 afișări

"A mers că nu avea încotro, că altfel mergea la puşcărie dacă nu făcea ce spuneau ei", a răspuns Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD, la întrebarea dacă Liviu Dragnea mergea la petrecerile private organizate de SRI.

"Dacă cineva crede ca a avut vreo legatură cu serviciile în sensul negativ, e nebun", a mai completat Oprişan.

Sebastian Ghiţă a declarat, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că la sediile SRI au avut loc mai mute petreceri, la care veneau reprezentanţi ai mai multor instituţii şi unde se stătea la rând pentru a face cunoştinţă cu Laura Codruţa Kovesi.

Dragnea: Eu nu am fost la ziua niciunui şef şi nici nu am tăiat vreun porc la SRI

Întrebat dacă a fost la petreceri private, Liviu Dragnea a spus luni că a participat doar la evenimentele oficiale, negând că a tăiat porcul în curtea SRI, aşa cum l-a acuzat Victor Ponta.

"Am fost la evenimente oficiale la care erau 100 de persoane, de la parchete, Înalta Curte... Eu nu am fost la ziua niciunui şef şi nici nu am tăiat vreun porc la SRI", a declarat Liviu Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a declarat că liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea la tenis, la cafea şi, de Crăciun, în 2013, la „pârlitul porcului”, el afirmând că acesta a discutat cu cei doi despre dosarul "Referendumul".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici