Video Părinţii Luizei au aflat de la televizor că ucigaşul şi-a recunoscut faptele | VIDEO

Părinţii Luizei au aflat de la televizor că ucigaşul şi-a recunoscut faptele, au spus aceştia luni, în faţa casei lui Gheoghe Dincă, acolo unde urmează să aibă loc şi reconstituirea.

718 afișări

"Ruşinea ţării. Parlamentul, ne-au omorât copilul. Criminali ordinari. De ce ne-au omorât copilul?",a spus tatăl Luizei.

Tatăl fetei: "Noi am auzit de la televizor ce s-a întâmplat"

"Procurorul Vasilescu a spus că vorbeşte cu mine, dar cu toată lumea nu. O ştire oficială nu am aflat, de la tv am aflat.am văzut la televizor", a spus mama Luizei, întrebată de unde a aflat că Dincă şi-a recunoscut faptele.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Luizei, cât şi al Alexandrei.

Surse judiciare spun că Luiza a fost ucisă în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a fost sechestrată.

Taguri:
caracal,
alexandra,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici