Video Politicienii care taxează bâlbele autorităţilor în criza noului coronavirus şi cer un plan pentru repornirea economiei

  • Politicienii vor măsuri concrete după starea de urgenţă care va expira pe 15 Mai
  • Parlamentarii cer guvernanţilor un plan pentru repornirea economiei
  • Aleşii reproşează Guvernului Orban faptul că românii nu au fost testaţi în masă
363 afișări

Politicienii taxează bâlbele autorităţilor în criza noului coronavirus, dar şi intenţia declarării stării de alertă după 15 mai, când expiră starea de urgenţă.

„Nu cred că data de 15 mai e una fatidică. Ea trebuie să fie urmată de un program de relansare economică şi de atenuare a tuturor opreliştilor prevăzute în ordonanţele care au fost adoptate prin declararea stării de urgenţă” spune senatorul Teodor Meleşcanu.

Nici liderul PSD nu e mulţumit de activitatea Executivului din ultimele două luni. „Ce ştiu cu certitudine e că oamenii nu au încredere să iasă, să meargă la lucru, neexistând o testare în masa să vedem realitatea.”

Tot Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune în Parlament moţiuni simple la adresa miniştrilor de Finanţe şi al Agriculturii, Florin Cîţu şi Adrian Oros.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici