Premier albanez: Apreciez atitudinea lui Ponta privind Kosovo. Aştept recunoaşterea de către România

Premierul Albaniei, Edi Rama, a declarat, marţi, în urma întrevederii cu premierul Ponta, că apreciză atitudinea acestuia ]n problema Kosovo şi că aşteaptă cu nerăbdare ca recunoşterea statului Kosovo de către România să aibă loc, fapt care va contribui la liniştea şi dezvoltarea regiunii.

360 afișări
Imaginea articolului Premier albanez: Apreciez atitudinea lui Ponta privind Kosovo. Aştept recunoaşterea de către România

Premierul Albaniei, Edi Rama (Imagine: Mediafax Foto)

"Apreciez în mod deosebit atitudinea premierului Ponta referitor la problema Kosovo. Recunoaşterea Kosovo din partea României va fi un pas important pentru stabilitatea în regiune şi noi aşteptăm cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple, cu convingerea că acest lucru va sluji păcii, liniştii în regiune şi dezvoltării regionale", a declarat Edi Rama.

Premierul Victor Ponta a afirmat, la rândul său, că România susţine parcursul european al Albaniei şi deschiderea negocierilor de aderare cu Uniunea Europeană.

Ponta a arătat totodată că va da curs invitaţiei omologului său de a efectua anul viitor o vizită oficială în Albania, alături de o importantă delegaţie de oameni de afaceri, în vederea dezvoltării relaţiile comerciale şi economice bilaterale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici