Video Preşedintele Klaus Iohannis, la secţia de votare: „Veniţi la vot. Nu lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru” | VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la secţia de votare de la Liceul Jean Monnet, spunând, înainte de a intra în cabina de vot, că îndeamnă românii să meargă să îşi exercite dreptul. ”Veniţi la vot. Nu lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru”, a fost îndemnul şefului statului adresat românilor.

722 afișări

”Veniţi la vot, dragi români, veniţi la vot că astăzi puterea politică e la voi. Astăzi decidem împoreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votaţi. Astăzi, dragi români, decideţi pt următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung. E începutul unei serii de alegeri şi azi puteţi să începeţi să schimbaţi România”, a declarat Klaus Iohannis după ce a votat.

El i-a felicitat pe iniţiatorii campaniilor de mobilizare la vot.

”Acest lucru mă bucură foarte mult şi ţin să mulţumesc tuturor celor care au iniţiat campanii de mobilizare la vot, fie cetăţeni, companii, ONG-uri. Repet, veniţi la vot. Nu lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru”, a adăugat şeful statului.

Iohannis a făcut un îndemn similar şi înainte de a vota.

"Haideţi la vot, e o zi importantă, o spun tuturor românilor, haideţi la vot", a declarat Klaus Iohannis, înainte de vot.

Preşedintele a venit singur la secţia de votare, nefiind de altfel pentru prima dată când acesta s-a prezentat la vot fără Carmen Iohannis.

Soţia preşedintelui a ales să îşi exercite dreptul de vot la Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici