Video Radu Mazăre, vizitat de mamă şi de fiu la Penitenciarul Rahova: „Ce anume să vă declar? E bine, are moralul bun. O să reziste” | VIDEO

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, în prezentat încarcerat în perioada de carantină de 21 de zile la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat, miercuri, de către mama şi fiul său, Răducu. Mama fostului edil a declarat că acesta are moralul bun şi că va rezista în închisoare.

1350 afișări

„Sunt o mamă care am un copil într-o situaţie dificilă. Ce anume să vă declar? Ce simt eu, ce simte el? Este greu de spus. Vă rog un minut puneţi-vă în locul meu, gândiţi-vă că sunt părinţii dumneavoastră în locul meu şi ce ar putea să vă răspundă? E bine, are moralul bun, este înconjurat de familie şi de dragostea fraţilor şi a mea. Şi o să reziste. Şi cu asta am încheiat", a declarat Gabriela Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre, la ieşirea din penitenciar.

Fiul fostului edil a reiterat ideea portivit căreia condiţiile din închisorile din Madagascar sunt mult mai rele decât cele din penitenciarele româneşti.

„Avocaţii se ocupă de această problemă (sesizraea la CEDO- n.r.) de acum încolo şi mi-au indicat să nu mai fac nicio declaraţie în sensul ăsta. (...) Acolo, dacă veţi căuta pe Internet despre închisoarea în care a fost reţinut o să vedeţi că este una dintre cele mai rele din lume, stăteau 45 într-o cameră, şi el nimerise bine acolo, stau sute de oameni într-o cameră, îi scotea la apel în curte cu mâinile la ceafă în vine, sigur, nu le dădea mâncare, era puţin mai dificil, el este tare ca piatra. A zis că o să ne sune şi o să ne spună (de ce mai are nevoie -n.r.) pentru că o să-şi cumpere de aici de la magazin, a spus că are destule. Ne consultăm în familie şi decidem (care îl va vizita). Am vorbit şi la telefon", a declarat şi fiul lui Radu Mazăre.

Fostul primar este actualmente încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile. După trecerea acestei perioade, autorităţile urmează să decide unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentinţă defintiivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor şi plajelor din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici