Video Rareş Bogdan, la ieşirea de la secţia de votare: „Am votat pentru viitorul copiilor acestei ţări, pentru liniştea bunicilor” | VIDEO

Rareş Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, a declarat, duminică dimineaţa, că a votat ”pentru viitorul copiilor acestei ţări, pentru liniştea tuturor bunicilor, tuturor părinţilor”, precizând că este convins că românii au înţeles că ”doar cei care votează contează”.

776 afișări

"Am votat pentru viitorul copiilor acestei ţări, pentru liniştea tuturor bunicilor, tuturor părinţilor din ţară. Mă deranjează foarte mult cum merg lucrurile în România şi am votat pentru a schimba aceste lucruri. România este o ţară a oamenilor cinstiţi, a oamenilor muncitori şi doresc ca aceştia să aibă câştigă de cauză. Am votat pentru o Românie europeană, pentru o Românie care să rămână acolo unde îi este locul, pentru o Românie care nu este domniată de infractori, de hoţie, de corupţie. Am votat pentru acea Românie în care eu şi toţi românii cred , românii frumoşi şi liberi, o Românie a oamenilor cu credinţă în Dumnezeu, o Românie care să se ridice acolo unde a fost odată", a declarat Rareş Bogdan, la ieşirea de la secţie.

Liberalul a declarat că sunt români care stau la coadă în străinătate pentru a vota. "Am văzut cu oarecare îngrijorare ceea ce se întâmplă în momentul acesta în diaspora, în Italia, la Roma, la Torino, la Madrid, la Castellon, la Nurenberg, la Paris, acolo unde, din păcate sunt cozi extrem de mari, procesul de vot merge foarte greu. Sper din tot sufletul să nu se întâmple ceea ce s-a întâmpla în urmă cu 4 ani şi jumătate şi românii să poată să-şi exercite dreptul la vor oriunde s-ar afla", a completat Rareş Bogdan.

Liberalul a votat, alături de familia sa, la secţia de votare de la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici