Video Tăriceanu, după întâlnirea cu liderii grupului ALDE european: Percepţia despre România, bazată pe lucruri de suprafaţă

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, după întâlnirea de marţi cu liderii grupului ALDE european de la Bruxelles, că aceştia sunt superficial informaţi când vine vorba de România, că citesc "ştirile pe un telefon" şi nu cunosc în amănunţime situaţia din ţara noastră.

333 afișări

"Tocmai am venit de la Bruxelles, unde am avut o întâlnire cu colegi, prieteni aş spune din cadrul grupului ALDE din Parlamentul European. (...) Am avut o serie de întrebări şi răspunsuri, cum este şi normal la o astfel de dezbatere, prilej cu care am putut să îmi dau seama care sunt percepţiile şi preocupările parlamentarilor europeni în legătură cu România", a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Parlament.

Acesta a adăugat că nu doreşte să jignească pe nimeni, însă colegii din grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni percepţia lor despre România are la bază o informare superficială.

"Din păcate, informaţiile sunt puţine şi cred că ceea ce constituţie percepţia multora din ei este bazată pe lucruri mai degrabă de suprafaţă. Nu vreau să folosesc cuvinte care să jignească pe cineva, dar cred că este o informare superficială. În afară de ceea ce citesc, ştirile pe un telefon, nu au posibilitatea să cunoască în amănunţime situaţia din România".

Liderul ALDE şi preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, a avut, marţi, în întrevedere cu liderii grupului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni în Parlamentul European din Bruxelles.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici