Video Teodorovici, despre protestele la PSD: E din cauza celor care sunt împotriva schimbărilor în sistem

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, în legătură cu cei câţiva protestatari de la sediul partidului luni seara, că sistemul trebuie schimbat, însă acest lucru nu se întâmplă „în special din cauza dânşilor, a celor care ţipă şi se împotrivesc schimbărilor în sistem”.

848 afișări

Întrebat, la finalul CEx, ce implicaţii are acest scandal asupra PSD şi dacă a fost orchestrat de către cineva din exterior aşa cum s-a sugerat că ar fi un scandal orchestrat nu întâmplător în aproprierea 10 august, Eugen Teodorovici a răspuns: „Nu vă înţeleg întrebarea, nu pot să mă pronunţ pe astfel de situaţii, haideţi să vedem raportul final al ministrului de Interne celor care sunt îndreptăţiţi pe această zonă. Este clar că sistemul aşa cum este astăzi nu trebuie să mai meargă în felul acesta. Este o chestiune care se întâmplă în special din cauza dânşilor, a celor care ţipă şi se împotrivesc schimbărilor în sistem”.

Chestionat cine sunt oamenii care se împotrivesc schimbărilor în sistem, Eugen Teodorovici a răspuns: „Poate o să ştim cât de curând care sunt”.

„Vi se pare normal? În felul acesta? De ce aici şi nu la Palatul Cotroceni? STS, ştiţi foarte bine, nu ţine nici de Guvern, nici de PSD”, a mai spus Teodorovici, cu privire la cei care protestau la sediul PSD.

Ministrul de Finanţe a mai spus că raportul care va fi prezentat de Nicolae Moga în şedinţa CSAT de marţi „va scoate la iveală ceea ce trebuie schimbat în sistem indiferent de culoarea guvernului, trebuie să luăm decizii”.

câţiva protestatari au încercat să blocheze ieşirea din curtea sediului PSD din Băneasa a maşinii în care era primarul general al Capitalei Gabriela Firea, la finalul şedinţei CEx al partidului. Manifestanţii au strigat lucruri precum „Dormiţi bine?” sau „Puneţi-vă în locul părinţilor”.

A fost nevoie de intervenţia unui paznic pentru a debloca ieşirea din curte.

„Dacă aveţi copii acasă? Copiii dumneavoastră cu ce merg la şcoală? Puneţi-vă în locul părinţilor. Dormiţi bine? Vă simţiţi bine?”, i-au strigat protestatarii Gabrielei Firea, care aveau un afiş pe care scria „Voi le-aţi ucis!!!”.

De asemenea, oamenii i-au adresat câteva cuvinte şi premierului, când a sosit la CEx al PSD în jurul orei 19.00.

„Este în siguranţă copilul dumneavoastră la Curtea de Conturi? Ce le spuneţi părinţilor?”, i-a spus unul dintre manifestanţi preşedintelui PSD Viorica Dăncilă, aceasta nereplicând nimic.

Dăncilă a evitat presa, la finalul CEx, fiind pentru prima oară de când a fost aleasă preşedinte al PSD să discute cu presa, la încheierea unei şedinte a partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici