Tomac: Ponta să spună cât a costat deplasarea la Eurovision şi cine a plătit

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îi cere premierului Victor Ponta să facă publice sumele pe care le-a plătit pentru deplasarea la Eurovision şi să spună cine a plătit, arătând că din informaţiile sale acest drum a costat 40.000 de euro.

1994 afișări
Imaginea articolului Tomac: Ponta să spună cât a costat deplasarea la Eurovision şi cine a plătit

Tomac: Ponta să spună cât a costat deplasarea la Eurovision şi cine a plătit (Imagine: Facebook)

"În week-end-ul trecut am văzut că Victor Ponta a utilizat în scop electoral un eveniment cum este Eurovisionul. (...) Premierul şi-a permis să plece la Copenhaga pentru a pune într-o situaţie ridicolă reprezentanţii României la acest concurs. Aş dori ca Victor Viorel Ponta să facă publice sumele pe care le-a plătit pentru această deplasare şi cine a plătit", a spus Tomac.

El a arătat că, din informaţiile PMP, această deplasare a costat 40.000 de euro şi a fost în scop electoral.

"Acţiunea a fost organizată de televiziunea publică. TVR se simte cât mai confortabil acţionând la comandă politică", a mai spus Tomac.

Şeful Guvernului a plecat sâmbătă la Copenhaga, pentru a susţine echipa României la Eurovision.

Premierul a susţinut că pentru deplasarea la Copenhaga nu a folosit bani de la buget.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici