Video "Trebuie să se termine perturbaţia omenirii". Vocea poporului. Cum au votat oamenii în judeţul lui Dragnea şi al Vioricăi Dăncilă. Reportaj VIDEO din Teleorman

Puţinii oameni care se plimbă sâmbătă pe străzile din comuna Ţigăneşti, judeţul Teleorman, par împovăraţi nu doar de griji, ci şi de importanţa procesului democratic la care se simt obligaţi să participe, în virtutea instituirii unei ordini fireşti a lumii.

4118 afișări

Comuna Ţigăneşti, Teleorman. “Comună fruntaşă la producţia de cereale, legume şi zootehnie”, lucru pe care îl aflăm chiar de pe indicatorul de la intrarea în comună.

Pe unii îi mobilizază ataşamentul faţă de valorile tradiţionale, pe alţii ura faţă de homosexualii, iar pe restul ataşamentul declarat faţă de partid şi de Liviu Dragnea.

La secţiile de vot bate vântul, însă autorităţile nu par îngrijorate şi nici n-au ieşit să mobilizeze oamenii. E şi mâine o zi… Totuşi, pe lângă ele sunt strategic aşezate birturi, unde se poate dezbate mult şi bine problema.

La secţia de votare de lângă primărie e cel mai aglomerat. Acolo, oameni vârstnici stau şi discută despre homosexualitate, deşi recunosc că nu au cunoscut niciodată un homosexual.

Domnul Mitică sare primul: "Femeia cu bărbatul, nu homosexuali! Îi dau dracului pe ăia. Adică, nu trebuie aşa ceva!"

"Aţi cunoscut vreodată homosexuali?"

"Am văzut la televizor"

"Şi ce părere aveţi despre ei?"

"Nu e bine... De unde mai face bărbat cu bărbat copil? Ce familie mai e aia? De ce a lăsat Dumnezeu bărbat şi femeie, şi orice vită şi pasăre, şi furnica cu furnicarul, şi orice..."

Nu toţi sunt, însă, de acord cu asta, pentru că, .........................CITEŞTE ÎN PAGINA 2

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici