Video Udrea: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie din partea PMP. Preşedintele Băsescu va spune, sunt convinsă, ce candidat susţine la prezidenţiale - VIDEO

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat luni, după anunţul lui Cristian Diaconescu, că ea este pregătită să-şi asume candidatura din partea PMP la Preşedinţie.

1590 afișări

Imediat după ce Cristian Diaconescu a anunţat că va candida ca independent la Preşedinţie şi că pleacă din PMP, Elena Udrea a făcut o declaraţie la sediul PMP în care a spus că regretă decizia lui Diaconescu, mai ales înaintea şedinţei de marţi a Colegiului Director, care va decide candidatul partidului.

”Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie”, a anunţat în acest context Udrea, susţinând că ea este candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta în competiţia pentru Cotroceni.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu "va spune el însuşi ce candidat va susţine în această campanie electorală", arătând că PMP îşi doreşte să aibă electoratul şefului statului.

"Preşedintele va spune el însuşi, sunt convinsă, ce candidat va susţine în această campanie electorală", a arătat Udrea, menţionând că ea speră să obţină această susţinere.

Întrebată dacă a discutat cu Traian Băsescu în ultimele zile, Elena Udrea a spus că, după ce PMP se întruneşte marţi în Colegiul Naţional, va discuta şi cu preşedintele.

"A rămas că partidul se întruneşte mâine în forul statutar şi purtăm discuţiile legate de nemulţumirile colegilor din teritoriu, de modul în care va evalua campania la prezidenţiale. Luăm o decizie privind candidatul, votăm, aşa cum prevede statutul, şi pe urmă discutăm şi cu preşedintele, pentru că cei de la Mişcarea Populară suntem şi cei care ne dorim să avem electoratul lui Traian Băsescu. Deci este firesc să ne consultăm cu preşedintele", a menţionat Elena Udrea.

În legătură cu criticile care i-au fost aduse de Cristian Diaconescu, Elena Udrea a arătat că ea l-a propus pe Cristian Diaconescu candidat PMP la prezidenţiale şi că a crezut că e cea mai bună soluţie "la momentul iunie 2014", însă aproape toate partidele şi-au schimbat candidaţii pentru prezidenţiale în funcţie de contracandidaţi şi de evoluţiile pe scena politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici