Video Un candidat PNL Vâlcea recomandă tinerelor sărace să-şi găsească un prieten cu bani

Un candidat PNL Vâlcea la Camera Deputaţilor a declarat, într-o dezbatere electorală la un post local de televiziune, că tinerele sărace din România ar trebui să-şi găsească un prieten cu bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1085 afișări

Declaraţia lui Victor Stănculescu, candidat PNL pe lista Camerei Deputaţilor la Vâlcea, le-a recomandat tinerelor fără bani din România să îşi găsească un prieten bogat, după ce moderatoarea emisiunii a întrebat ce soluţii are o femeie care câştigă un salariu minim pe economie, căreia nu-i mai rămân bani suficienţi după ce îşi achită întreţinerea.

„Trebuie să vă găsiţi un prieten bogat”, a spus candidatul.

Liberalul a încercat să îşi nuanţeze răspunsul.

„Sau să vă găsiţi un loc de muncă bine plătit”, a continuat Victor Stănculescu care i-a explicat moderatoarei că el a muncit mult pentru poziţia pe care o are.

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu crede că afirmaţia îi aparţine colegului său de partid, adăugând că un candidat la Camera Deputaţilor nu poate să facă o astfel de remarcă.

„Nu cred că aceasta este declaraţia, eu cred că răstălmăciţi dumneavoastră. Nu cred că un candidat pentru Camera Deputaţilor poate să facă o astfel de remarcă. N-am văzut filmarea, deocamdată sunt în teritoriu, în campanie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Buican.

Victor Stănculescu este consilier judeţean şi candidează pe locul doi, pe lista PNL Olt pentru Camera Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici