Un deputat se oferă să iniţieze retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea: „O să discut cu Dragnea să vedem dacă e de acord”

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, miercuri, că va discuta cu liderul PSD şi cu conducerea partidului pentru a vedea dacă aceştia sunt de acord cu ridicarea sprijinului politic pentru Gabriela Firea, în urma atacurilor repetate pe care aceasta le-a avut la adresa lui Liviu Dragnea.

4316 afișări
Imaginea articolului Un deputat se oferă să iniţieze retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea: „O să discut cu Dragnea să vedem dacă e de acord”

Un deputat se oferă să iniţieze retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea. "O să discut cu Dragnea să vedem dacă e de acord

“Nu o susţin nici eu, nu o susţine nimeni în partid (pe Gabriela Firea – n.r.), probabil că o susţin câţiva securişti acoperiţi care sunt pe la noi prin partid şi de care eu spun de vreo 4-5 ani de zile, dar asta e viaţa, dacă cineva nu vrea să asculte că trebuiau să plece demult din partidul nostru, uite că aşa se întâmplă. Nu cred că o susţine nimeni. Şi ieri în grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mulţi parlamentari care chiar i-au cerut domnului preşedinte ca să o cheme la grupul parlamentar pentru că lumea e nemulţumită de ceea ce face ea. Noi o înţelegem că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, însă nu e de vină partidul. Noi când punem în funcţii o persoană, trebuie să îşi asume responsabiitatea că ea se pricepe şi trebuie să facă ceea ce a spus. Chestia că nu a ajutat-o Guvernul, asta ar fi culmea. Haide să vedem acum toţi primarii din ţară, din diferire oraşe sau din diferite capitale de judeţ că vor spune că nu i-a ajutat Guvernul. Asta e o chestiune din asta, penibilă, pe care dânsa o foloseşte ca să se scoată faţă de cetăţeni. Noi nu acoperim pe nimeni li ştiţi foarte bine că eu sunt unul dintre criticii partidului în sesnul în care unul vrea să-şi asume o funcţie, trebuie să-ţi asume funcţia asta. Nu e vinovat partidul sau preşedintele că el nu se pricepe", a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, miercuri, în Parlament.

Parlamentarul a mai precizat că va discuta cu conducerea partidului pentru a vedea dacă se impune ridicarea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei.

"Dacă continuă cu astfel de atacuri, eu deja m-am gândit ieri, o să discut cu preşedintele şi cu conducerea partidului, încă nu am luat o hotărâre şi nu o iau niciodată fără să mă consult, că vreau să cer ca acelaşi tratament care s-au făcut în general pentru membrii de partid care au greşit mult mai puţin ca doamna Firea public, să vedem dacă conducerea partidului e de acord ca să cerem ridicarea sprijinului politic", a mai spus Rădulescu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că Liviu Dragnea ar trebui să-şi schimbe modul de lucru şi să renunţe la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, ceea ce nu crede că se poate întâmpla, în caz contrar o retragere de la conducerea partidului fiind benefică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici