Video Val de invective. „Bădăran, oportunist, securist”. Carmen Dan, REPLICĂ dură pentru Mihai Tudose după ce a fost făcută mincinoasă/ Răspunsul fostului premier

Ministrul de Interne l-a catalogat, marţi, pe fostul premier Mihai Tudose, care a caracaterizat-o pe Carmen Dan ca mincinoasă, agresivă şi incompetentă, drept un "bădăran, oportunist, securist", precizând că "e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi".

7076 afișări

"E adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile, jignind. Am să îi răspund scurt pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta, alegeţi dumneavoastră ordinea. Apropo voiam să vă mai spun ceva despre lucrările de doctorat, dar mă opresc să deschid acest subiect că iar se supără domnul Tudose şi domnul Ioniţă, aceşti doctori în fariseism. O să vă prezentăm absolut toate detaliile atunci când facem public acest proiect", a declarat, marţi dimineaţă, Carmen Dan.

Reacţia ministrului vine după ce Mihai Tudose a reacţionat, luni, pe Facebook, după scrisoarea deschisă a şefului DGA Cătălin Ioniţă, precizând că ministrul de Interne Carmen Dan este „mincinoasă, agresivă şi incompetentă”. Fostul premier a adăugat că aceasta are o agendă proprie în cadrul instituţiei.

Tudose: „Duamna ministru” este o mincinoasă. Mai bine ne-ar explica acuzaţiile aduse lui Despescu

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că ministrul de Interne, "duamna" Carmen Dan este "o mincinoasă" care ar trebui să dea explicaţii despre acuzaţiile aduse din interiorul ministerului său şi să explice acuzaţiile aduse lui Bogdan Despescu, fost şef al Poliţiei Române.

"«Duamna ministru» (Carmen Dan - n.r.) este o minicinoasă, care în loc să dea explicaţii despre acuzaţiile aduse din Ministerul de Interne, cu raport care cuprinde date clare, cum a fost şi cu evenimntele din 10 august, ea continuă să fie o mincinoasă. Ea dă declaraţii pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză. Mai bine ne-ar explica acuzaţiile aduse domnului Despescu. Despescu a câştigat procesul împotriva ei în instanţă", a declarat Mihai Tudose, marţi, pentru MEDIAFAX.

Afirmaţiile lui Dan despre şeful DGA

Totodată, Carmen Dan l-a caracterizat şi pe directorul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Cătălin Ioniţă, ca fiind "un domn care şi-a dorit să devină personaj".

Într-un mesaj transmis colegilor, Cătălin Ioniţă a negat că dezvăluirile sale ar avea vreo tentă politică. "Este atâta minciunaă şi încrâncenare încât doar cu credinţă şi determinare putem scoate adevărul la lumină! Trebuie sa fim uniţi şi să spunem lucrurilor pe nume ! Nu se mai poate continua aşa ! Am văzut ieri că se făceau speculaţii că aş avea sprijin şi implicare politică, că am ales momentul deloc întâmplător etc. Vă spun atât : s-a umplut paharul !!! Nu se mai poate cu atâta minciună ! Voi lupta şi le voi demonstra ca sunt ticăloşi, ca au conspirat şi că trebuie sa PLECE !!!", a transmis şeful DGA.

Cătălin Ioniţă a fost numit la conducerea IGPR pe 17 ianuarie 2018 pentru o perioadă de 6 luni, în urma scandalului dintre Carmen Dan şi Mihai Tudose. Iniţial, Carmen Dan i-a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din funcţie a şefului de atunci al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, în contextul scandalului poliţistului pedofil. Mihai Tudose a acuzat-o însă pe Carmen Dan că l-a minţit când i-a spus că Ioniţă a acceptat să fie noul şef al IGPR şi i-a cerut atunci demisia. Carmen Dan nu a demisionat însă, ba chiar a anunţat, după o zi, că are acceptul lui Ioniţă pentru funcţie. Ulterior, PSD i-a retras sprijinul lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici