Videanu: PNL să spună public dacă mai susţine cota unică

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, joi, că solicită public PNL să-şi prezinte punctul de vedere legat de "menţinerea sau nemenţinerea" cotei unice, arătând că liberalii au "obligaţia morală" să îşi clarifice poziţia.

178 afișări
Imaginea articolului Videanu: PNL să spună public dacă mai susţine cota unică

Adriean Videanu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mai grav e că, din păcate, asistăm la un atentat din partea Guvernului asupra cotei unice. Din punctul de vedere al PSD, nu e nimic nou sub soare, dar PNL pe mine m-a susţinut când am introdus cota unică şi au susţinut-o foarte mult timp, motiv pentru care cer public PNL să-şi prezinte punctul de vedere legat de menţinerea sau nemenţinerea cotei unice pentru că, din păcate, PNL nu există în actul de guvernare", a precizat Videanu într-o conferinţă de presă.

El a apreciat că în momentul de faţă singurii care fac politica guvernamentală de stânga a actualului Cabinet sunt reprezentanţii PSD, iar PNL "nu există sub nicio formă".

"Motiv pentru care cred că PNL pentru electoratul liberal are obligaţia morală să-şi clarifice pe deplin poziţia legată de cota unică. Nu mai există ca filosofie liberală, e în regulă, dar să o spună public, să ştie şi electoratul liberal. Dacă nu, măcar să încerce să corecteze acest lucru în coaliţia de guvernare în care sunt în momentul de faţă", a adăugat Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici