Video VIDEO Gabriela Firea te îndeamnă să stai acasă de Paşte: Mai bine singur, decât bolnav

  • Primarul Capitalei, Gabriela Firea, către vârstnici: Staţi acasă în aceste zile
  • Gabriela Firea: Le transmit gospodinelor să nu cheme invitaţi la masă
  • Firea: Dragi tineri, nu acceptaţi nicio invitaţie şi nu organizaţi petreceri după Înviere
507 afișări

În mod normal, Gabriela Firea ar fi organizat poate un târg de Paşte în cel mai mare parc din Bucureşti.

De data aceasta, chiar ea te îndeamnă însă să stai acasă de sărbători.  

„Îi rog pe bunicii şi pe părinţii noştri să stea acasă în aceste zile, să nu se lase convinşi poate de un prieten, poate de un vecin să rişte, să iasă din casă. Le transmit gospodinelor care au muncit de ore deja, sau muncesc chiar în acest moment şi este normal să le fie apreciată munca, de această dată să nu cheme invitaţi la masă. Vă rog”, a transmis Gabriela Firea. 

Primarul Capitalei are un mesaj şi pentru tineri.

„Dragi tineri, ştiu că după înviere se organiza tradiţionala deja petrecere, de după slujbă. De data aceasta vă rog să staţi acasă. Nu acceptaţi nicio invitaţie la petrecerea de după înviere. Nu organizaţi voi înşivă nicio petrecere în noaptea de Înviere”, a spus primarul Capitalei. 

Gabriela Firea ne îndeamnă aşadar pe toţi să stăm acasă de sărbători. Să nu socializăm şi să le dăm medicilor în acest fel o mână de ajutor. Mai bine plictisiţi şi singuri, decât bolnavi la terapie – spune primarul general al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici