Video Viorel Cataramă vrea să candideze din partea PNL la Primăria Capitalei: "În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea" / Buşoi: Să vedem toate opţiunile

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a anunţat, duminică, la şedinţa PNL Bucureşti, că vrea să candideze din partea liberalilor pentru funcţia de primar general al Capitalei.

859 afișări

”Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală”, a spus Viorel Cataramă.

El a fost aplaudat de liberalii prezenţi la conferinţa Organizaţiei Bucureşti a PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

”În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alinaţă condusă de dl Cioloş, un impostor politic care a supt din seva PNL şi l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi ca lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate şansele şi toate atuurile să câştigăm alegerile. Cu o condiţie - să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spaţiul public ideile socialiste, mă refer la dl senator Zamfir, care ne-a făcut atâta şi atâta rău, să adoptăm un program de dreapta şi să ne focusăm spore electoratul care votează dreapta”, a mai spus Cataramă.

Buşoi, despre anunţul lui Cataramă privind candidatura: Să vedem toate opţiunile

Preşedintele PNL Bucureşti a declarat duminică, cu privire la anunţul lui Viorel Cataramă privind intenţia de a candida la Primăria Capitalei, că trebuie văzute care vor fi toate opţiunile din partid şi făcută apoi o evaluare în baza unor criterii obiective.

"Mai e mult timp pentru ca aceste persoane să confirme sau nu. În calitate de preşedinte, trebuie să văd toate opţiunile şi trebuie să ne supunem unor criterii obiective. Apreciez faptul că dumnealui a anunţat această intenţie. Chiar dacă nu au anunţat-o public, mai sunt şi alţi colegi din organizaţia de Bucureşti care si-ar dori să intre în luptă. Vom vedea la momentul respectiv", a declarat Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici