Video Viorica Dăncilă: Eu nu am auzit până acum că PSD s-a implicat în campania electorală pentru referendum

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, răspunzând unei întrebări, că nu a auzit până acum ca PSD să se fi implicat în campania electorală pentru referendum.

341 afișări

Întrebată, vineri, în judeţul Bacău, despre faptul că la Bruxelles a spus că partidul de guvernământ nu se implică în campania electorală pentru referendum, Viorica Dăncilă a răspuns că nu a auzit până acum ca PSD să fi fost implicat în campanie.

”Eu am spus că partidul nu se implică în campania electorală. Facem o campanie de informare pentru ca cetăţenii să voteze în cunoştinţă de cauză. Eu nu am auzit până acum că partidul s-a implicat în campania electorală”, a spus Dăncilă.

Un ziarist i-a atras atenţia că ar exista câteva zeci de cazuri de implicare, însă Dăncilă i-a răspuns să se sesizeze.

”Sesizaţi-le, eu nu ştiu de aceste lucruri. Eu ceea ce am spus la Bruxelles menţin şi acum”, a afirmat premierul.

Miercurea trecută, premierul Viorica Dăncilă a declarat, în timpul reuniunii socialiştilor europeni, la Bruxelles, că este obligaţia tuturor să facă acţiuni în care să arate ce înseamnă referendumul pentru familie, dar că PSD nu va face campanie.

”Partidul Social Democrat nu va face campanie. Nu va face campanie. Este obligaţia tuturor să facă acţiuni în care să arate ce înseamnă acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”, declara Dăncilă.

Ea spunea că iniţiativa de modificare a Constituţiei nu este îndreptată ”spre o anumită orientare sexuală”.

Viorica Dăncilă a făcut aceste declaraţii în timpul reuniunii socialiştilor europeni, potrivit unei filmări postată pe contul său de Facebook de europarlamentarul Cătălin Ivan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici