Africa în centrul lumii

Mondialul pleacă la drum azi, la Johannes­burg, me­ciul de des­chidere fiind Africa de Sud-Mexic. Până acum, niciodată în istoria competiţiei ţara gazdă nu a pierdut acest meci.

2 afișări
Imaginea articolului Africa în centrul lumii

Africa în centrul lumii

Africa a investit enorm în aceste Mondiale, din dorinţa ca premie­ra africană să fie una de neuitat. Stadioanele sunt adevărate bijuterii în care organizatorii au "pompat" aproape 2,5 miliarde de dolari, hotelurile (cele acreditate oficial) sunt luxoase şi sigure, transportul public a fost revoluţionat, iar FIFA este mai mult decât optimistă în privinţa succesului întrecerii. Singurele semne de întrebare sunt cele referitoare la siguranţa participanţilor, căci Africa de Sud este una dintre principalele ţări din topul ratei criminalităţii, cifra de 50 de crime pe zi înfricoşând pe toată lumea.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici