Cât plăteşte Vîntu ca să-l îngroape pe Băsescu?

Puţină lume a sesizat că Vîntu, după ce a spus că „l-a deranjat foarte tare doamna judecătoare, cånd a încercat să mă ridiculizeze spunånd că-mi semnează adeverinţele medicale un ginecolog“, acesta a mai adăugat „sunt şi mai tånăr decåt Băsescu, şi mai întreg la cap.

3 afișări
Imaginea articolului Cât plăteşte Vîntu ca să-l îngroape pe Băsescu?

Cât plăteşte Vîntu ca să-l îngroape pe Băsescu?

Eu îl îngrop pe el, nu el pe mine". Fostul şef al SIE Cătălin Harnagea este unul dintre cei care ştiu că vorbele de duh ale lui Vîntu nu sunt de şagă. Harnagea a confirmat public că Vîntu a plătit pentru îngroparea - asasinarea sa - cu ani în urmă, iar noi am contabilizat cel puţin patru cazuri de decese "ciudate" ale unor personaje care îl puteau înfunda pe acesta.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici