"Colaboratorul" Popescu, un scandal ciudat

Subiectul “Gică Popescu – turnător de la Securitate” s-a încheiat, ieri, abrupt, o dată cu verdictul de “necolaborare” dat de CNSAS. În urma scandalului iscat în urmă cu o lună rămîn mai multe întrebări. Dacă Popescu nu a fost colaborator, atunci dovezile apărute în presă sînt falsuri? Cine a minţit în toată această poveste şi ce interese au fost la mijloc pentru a se lansa pe piaţă “dosariada” foştilor sportivi?

2 afișări
Imaginea articolului "Colaboratorul" Popescu, un scandal ciudat

"Colaboratorul" Popescu, un scandal ciudat

Intreaga afacere uimeşte tocmai prin deznodămîntul lăsat în coadă de peşte, fără explicaţii, doar o simplă precizare din partea membrilor CNSAS: “Domnul Popescu s-a adresat instituţiei noastre legal, formal, şi a cerut să fie verificat. Am urmat calea legală şi, după ce am făcut adrese la toţi deţinătorii de arhivă, am stabilit că domnul Gheorghe Popescu nu a colaborat cu Securitatea. Adeverinţa în cazul său urmează să fie redactată, să-i fie trimisă şi să fie postată pe site, putînd fi contestată în termenul legal, întocmai ca în toate celelalte cazuri analizate de instituţia noastră”.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici