Construcţia Cathedral Plaza se suspendă!

Lucrările de construcţie la Cathedral Plaza au fost suspendate de Tribunalul Dolj, care a admis cererea Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Capitală, de suspendare a autorizaţiei de construcţie emisă de primarul sectorului 1 Bucureşti.

1 afișare
Decizia este executorie. Tribunalul Dolj a luat în discuţie, marţi, cererea de suspendare a autorizaţiei de construcţie nr.79/18/B/43074, eliberată de Primăria sectorului 1, instanţa urmând să dezbată anularea actului administrativ în 4 septembrie. Decizia instanţei poate fi contestată la Curtea de Apel Craiova. "Arhiepiscopia Romano Catolică din Capitală solicită public firmei Millenium Building Development să oprească de îndată orice lucrări de construire, pe care le execută direct ori prin intermediul altor societăţi, la imobilul Cathedral Plaza", se arată într-un comunicat remis, ieri, presei, de casa de avocatură a Arhiepiscopiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici