Graniţele României, păzite şi de poliţişti europeni

„Cardinalul“ Claude Guéant – ministrul de Interne francez – a explicat ieri că Franţa a propus un dispozitiv format din poliţişti europeni care să fie detaşaţi la graniţele României. Franţa va reîncepe programele de reinserţie socio-economică pentru rromii care părăsesc de bunăvoie Hexagonul.

5 afișări
Imaginea articolului Graniţele României, păzite şi de poliţişti europeni

Graniţele României, păzite şi de poliţişti europeni

România nu este încă pe deplin pregătită pentru aderarea la spaţiul Schengen, dar Franţa este dispusă să ne ajute pentru a întruni criteriile tehnice. Acesta este, în esenţă, mesajul transmis, astăzi, la Bucureşti, de ministrul de Interne francez, Claude Guéant, după întâlnirea cu omologul român, Traian Igaş. Printre propunerile discutate cu românii s-a numărat trimiterea de poliţişti de frontieră din alte state UE la graniţele României.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici