Guvernul sta pe un butoi cu pulbere

Cele patru mari confederatii sindicale CNS Cartel Alfa, BNS, CNSLR- Fratia si CSDR au declarat razboi Guvernului Tariceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Guvernul sta pe un butoi cu pulbere

Guvernul sta pe un butoi cu pulbere

Dupa o perioada de acalmie, sindicatele par sa isi reintre in drepturi, mai ales ca ele sunt reprezentate de milioane de romani. Cele patru confederatii au in vedere organizarea unei greve de avertisment de doua ore la nivel national, urmand ca dupa 15 noiembrie sa anunte greva generala si intreruperea totala a lucrului. Sindicalistii sunt nemultumiti ca proiectul de buget a fost elaborat fara consultarea partenerilor sociali si ca acesta nu cuprinde o crestere a salariului minim pe economie astfel incat acesta sa reprezinte 60 la suta din salariu mediu pe economie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici