Mai tare ca Pache

Videanu se considera cel mai bun primar pe care l-a avut vreodata Bucurestiulu Liderul PD este atat de multumit de sine incat isi reproseaza doar ca nu si-a comunicat succesele si n-a monopolizat puterea. "Imi reprosez ca nu am comunicat suficient. Eu am abordat orasul din punct de vedere managerial nu politic. Nu am vrut sa monopolizez puterea. Eu receptionez categoriile de lucrari. Se putea face mult mai mult cu spatiile vrezi din oras. Fata de ce mi-am propus initial mi-am dat seama ca te lovesti de o bariera a relatiilor dintre Primaria Capitalei si cele de sector. Avem in administrare cinci Parcuri, Herastrau, Tineretului, Cismigiu, Circului si Carol, toate sunt administrate de sectoare", a declarat Videanu.

1 afișare
Imaginea articolului Mai tare ca Pache

Mai tare ca Pache

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici