„Motiunea PSD este o forma de santaj si de presiune la adresa PNL”

Democratii nu pun mare pret pe initiativa social-democratilor. Intentia PSD-istilor de a depune o motiune de cenzura impotriva guvernului Tariceanu, este catalogata de PD-isti ca fiind o formula de santaj la adresa liberalilor.

1 afișare
PD-istii lui Emil Boc refuza sa creada ca PSD-istii vor merge in Parlament cu o motiune impotriva guvernului Tariceanu. Liderul PD, Emil Boc, a afirmat, ieri, ca „motiunea nu reprezinta decât o formula de santaj a PSD la adresa PNL pentru a obtine resurse financiare si pentru posturi in administratia locala si centrala”. „Aceasta motiune este o forma de santaj si de presiune”, a mai spus seful democratilor.
In ceea ce priveste euroalegerile, Boc a explicat ca a refuzat invitatia lui Tariceanu de a participa, ieri, la consultarile de la Victoria, tocmai din cauza faptului ca „nu a dorit sa ia parte la un simulacru”. „Tariceanu s-a razgândit in privinta datei euroalegerilor si, din cauza sa suntem singura tara care nu are europarlamentari la Bruxelles”, a completat Boc. Mai mult, seful democratilor a declarat ca „PD prefera alegeri anticipate in fata unei guvernari alaturi de PSD”. „Excludem orice colaborare politica PD-PSD, la nivel guvernamental. E bine ca PSD sa îsi vada de drumul lui, ca partid pe care stânga îl revendica. PD e un partid de centru-dreapta, are în programul politic excluderea colaborarii politice cu PSD si respecta aceasta teza”, a precizat Emil Boc. Întrebat când se va elimina din Programul politic al PD interdictia colaborarii cu PSD, Boc a raspuns: „Când va fi altcineva presedinte al PD, probabil ca ar fi posibil. Cât eu sunt presedinte al PD, aceasta teza este si ramâne în vigoare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici