Tara pentru mafie

Societatea albaneza din Kosovo trebuie inteleasa prin realitatea clanurilor ce o conduc.

1 afișare
Imaginea articolului Tara pentru mafie

Tara pentru mafie

Clanuri care au o vechime de peste 500 de ani si un cod de legi morale, Kanun, Codul Dukagjini, din secolul XV, dupa care s-a inspirat "Cosa Nostra". Clanurile conduc in Kosovo si ele fac si desfac politica legata de independenta provinciei cu capitala la Pristina. Reaparitia la televiziunea publica kosovara, RTK, a unor paramilitari ridica mari semne de intrebare asupra realei identitati a celor mascati si filmati. Mafioti sau teroristi, mascatii nu pot ascunde crudele realitati din Kosovo: o provincie fara electricitate si fara caldura, cu clanuri mafiote care se ocupa de la prostitutie, trafic de tigari si droguri, pana la traficul ilegal de combustibil. Cea mai represiva mafie din lume, cea albaneza, viseaza la un stat al ei in care totul sa fie de negociat sau de luat cu japca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici