Un milion de tineri ar emigra

Sondajul „Tinerii şi preocupările lor“ a fost realizat de Compania de Cercetare Sociologica şi Branding, la comanda Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), în perioada 6-10 mai, pe un eşantion de 2004 persoane. Rezultatele sondajului indică faptul că aproximativ a şaptea parte (16%) din populaţia adultă a României intenţionează să plece din ţară pentru a se stabili în străinătate, 4% dintre aceştia fiind „foarte hotărâţi“.

4 afișări
Imaginea articolului Un milion de tineri ar emigra

Un milion de tineri ar emigra

 „Aceştia reprezintă aproximativ 2,4 milioane de români care prezintă potenţial de emigrare – un număr egal cu cei aproximativ două milioane de români care au părăsit deja România în ultimii 10 ani, de la ultimul recensământ (2002)“, potrivit rezultatelor sondajului. Dintre cei 2,4 milioane de români care ar dori să plece din ţară, aproape jumătate (un milion) sunt tineri cu vârste între 18 şi 34 de ani.


Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici