Votul asupra motiunii s-ar putea amana!

Parlamentarii creeaza toate conditiile pentru ca motiunea de cenzura sa mai stea pe bara. Deputatii au profitat de ocazie si au lipsit, ieri, de la serviciu pentru a participa la deschiderile anului universitar. Speculând faptul ca o parte din parlamentari au plecat sa „lucreze“ in circumscriptii, presedintii comisiilor de buget, finante de la Camera si Senat si presedintii comisiilor economice de la Camera si Senat au amânat sedinta comuna privitoare la avizarea noilor membri ai CNVM pentru mâine (n.r.- adica 3 octombrie, data când trebuie sa fie supusa votului motiunea).

1 afișare
Imaginea articolului Votul asupra motiunii s-ar putea amana!

Votul asupra motiunii s-ar putea amana!

Presedintele Comisiei de buget din Senat, liberalul Aron Ioan Popa, ne-a declarat ca reprezentantii comisiilor care discuta situatia de la CNVM au stabilit sa se intalneasca maine, pentru ca astazi deputatii incep activitatea la Parlament mult prea tarziu, adica in jurul orei 15. La randul lui, Aurel Gubandru, seful Comisiei de buget, dar de la Camera Deputatilor, a confirmat declaratia lui Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici