”Ieşiţi să faceţi sex dacă nu locuiţi cu partenerul! Faceţi sex chiar cu mai multi amanţi”. Recomandările Autorităţii Daneze pentru Sănătate

Soren Brostrom, directorul general al Autorităţii pentru Sănătate din Danemarca, a susţinut o conferinţă în care i-a încurajat pe danezi să facă sex, chiar dacă sunt nevoiţi să iasă din case pentru acest lucru şi chiar dacă au un număr relativ mare de parteneri sexuali, potrivit Bild (Germania) şi The Local (Danemarca).

113082 afișări
Imaginea articolului ”Ieşiţi să faceţi sex dacă nu locuiţi cu partenerul! Faceţi sex chiar cu mai multi amanţi”. Recomandările Autorităţii Daneze pentru Sănătate

Foto: Vasyl - stock.adobe.com

„Sexul este bun, sexul este sănătos”, a spus Brostrøm. “Departamentul de Sănătate vă încurajează să faceţi sex. Suntem fiinţe sexuale şi, desigur, trebuie să facem sex. Chiar dacă eşti single, relaţiile sexuale scurte şi practicate cu persoane cunoscute nu ar trebui să fie o problemă.“

Directorul general al Autorităţii pentru Sănătate din Danemarca a precizat că abordarea strictă a Danemarcei în legătură cu distanţarea socială nu se aplică şi în cazul sexului.

“Există o interdicţie împotriva adunărilor a zece sau mai multe persoane. Nu este cazul aici. Riscul de infecţie este cel mai mare la adunările mai mari. Deci cred că mai există loc în societatea noastră pentru acest contact social deosebit de important", a afirmat Brostrøm.

La finalul conferinţei, el a conluzionat că "Nici măcar persoanele care au un număr relativ mare de parteneri sexuali diferiţi nu trebuie să se simtă inhibate de măsurile de distanţare socială. Ca în cazul oricărui alt contact uman, există riscul de infectare. Dar, desigur, o persoană sănătoasă trebuie să facă sex”.

Danemarca a înregistrat până în prezent 7695 de cazuri de coronavirus şi 364 de decese.

 

Autor: Bogdan Nicolai

 

 


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Două măsuri capitale anunţate de Iohannis: ce se întâmplă după 15 mai

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici