Video 120 de turişti au fost evacuaţi după izbucnirea unui incendiu într-un hotel din Predeal - GALERIE FOTO & VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineaţa, la un hotel de patru stele din Predeal, 120 de turişti fiind evacuaţi, incendiul pornind dintr-un vestiar de la demisol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3564 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, toţi cei 120 de turişti care se aflau în hotel au fost evacuaţi.

ISU a intervenit cu patru echipaje SMURD şi patru autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului care a fost lichidat.

„Două turiste au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una în vârstă de 68 de ani din Germania, care a fost intoxicată uşor cu fum şi alta din Olanda, în vârstă de 70 de ani, care a suferit un atac de panică. Victimele nu au fost transportate la spital şi sunt în afara oricărui pericol. S-a intervenit prompt şi s-a lichidat incendiul astfel încât focul nu s-a extins la camerele hotelului“, a precizat Sfreja.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici