Video 500 de ouă colorate rătăcite prin grădinile Castelului Peleş, "vânate" de copii în timp record - GALERIE FOTO

Peste 100 de copii au participat, miercuri, la tradiţionala vânătoare de ouă organizată la Castelul Peleş din Sinaia. Cele 500 de ouă colorate, ascunse în grădinile palatului, au fost găsite într-un timp record: 10 minute.

426 afișări

Forfota în curtea Castelului Peleş a început cu mult înainte de a se da startul vânătorii. Iar vremea a ţinut cu participanţii, având în vedere că cerul a fost senin şi nu a bătut vântul. Peste 100 de copii, veniţi din mai multe judeţe, au vrut să facă pe vânătorii de ouă.

La ora 12 s-a auzit ”Start”, iar micuţii au dat năvală în grădinile fostei reşedinţe regale.

500 de ouă au fost găsite în doar 10 minute.

”La această a X-a ediţie a vânătorii de ouă de Paşte la Castelul Peleş au participat peste 100 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, care s-au bucurat să găsească în iarbă ouăle colorate, după aceea toţi participanţii au primit dulciuri. Au fost răspândite, în grădini, 500 de ouă colorate, găsite în 10 minute”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Castelului Peleş, Dana Voitescu.

Cei mici au fost extrem de încântaţi de acest concurs. Roxandra, de exemplu, are 8 ani şi a venit din Braşov, special, la vânătoarea de ouă.

”Am venit să adun ouă, am mai venit. Am găsit 7 ouă. Copii mulţi, sunt din Braşov. Am venit special acum”, a spus Roxandra

Claudiu, un băiat de 4 ani şi jumătate, a găsit 9 ouă.

“Am venit la vânătoare. Am găsit 9 ouă, frumos”, a declarat Claudiu.

La final, micii vânători de ouă au primit dulciuri şi o carte de colorat, dar au putut să decoreze şi ouă colorate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici