Video Accident rutier în Tulcea, în care au fost implicate o maşină şi două autobuze. Traficul rutier, oprit pe DN 22

Traficul pe DN 22 este oprit, marţi dimineaţa, după impactul dintre un autoturism şi două autobuze. Două persoane sunt rănite, arată Poliţia Română.

1180 afișări

Potrivit Centrului Infotrafic in Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 22, în zona localităţii Mineri, judeţul Tulcea, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze.

Din primele cercetări, se pare că şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, impact în urma căruia a rezultat rănirea acestuia.

Şoferul unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz care circula în spatele său a intrat în coliziune cu acesta, conducătorul primului autobuz fiind de asemenea victimă a evenimentului.

Circulaţia rutieră este oprită, la ora transmiterii acestei ştiri, pe ambele sensuri de mers, pentru ca paramedicii să le acorde victimelor îngrijiri medicale şi pentru efectuarea cercetării locului faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici