Video Alertă în Teleorman după un accident între două autocare şi un TIR / A fost activat planul roşu - intervin ambulanţe din Teleorman, Giurgiu şi Bucureşti

Autorităţile din Teleorman sunt în alertă, vineri, după un accident rutier grav, între două autorcare şi un TIR, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70. Din cauza numărului mare de victime, intervin ambulanţe din Teleorman, din Giurgiu şi Bucureşti, precum şi elicopterul SMURD.

4390 afișări

UPDATE Patru persoane au fost rănite, vineri dimineaţa, în accidentul care a avut loc pe DE 70, între Bujoreni şi Prunaru, în judeţul Teleorman. Circulaţia este blocată.

UPDATE Au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat şi 3 ambulanţe SMURD din cadrul ISU Bucuresţi-Ilfov.

Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

Ştire iniţiaţă

În accidentul rutier au fost implicate două autocare şi un TIR.

Acesta s-a produs între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple.

În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici