Video ALERTĂ pe litoral: Bărbat care a plecat cu barca pneumatică pe mare, salvat cu o ambarcaţiune în zona Portului Mangalia

Un bărbat care a plecat cu barca pneumatică pe mare a cerut, miercuri, ajutorul pompierilor, pentru că nu se mai putea întoarce la ţărm. Pompierii constănţeni au intervenit cu o ambarcaţiune în zona Portului din Mangalia şi l-au salvat din valuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

485 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, în jurul orei 10.00, pentru salvarea unui bărbat care se afla într-o barcă pneumatică, în derivă, în dreptul ultimului far, la digul mare din portul Mangalia.

Barca bărbatului, dotată numai cu vâsle, fusese luată de curenţi şi scoasă mult în largul mării, iar acesta nu se mai putea întoarce la mal.

Pentru salvarea bărbatului a fost trimisă o ambarcaţiune Targa a pompierilor militari, iar după aproximativ o oră aceştia au reperat barca, aducând-o în siguranţă în portul Mangalia.

Bărbatul, care era bine echipat, purtând inclusiv vestă de salvare, este teafăr şi nu a necesitat îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici