Video Anchetă după agresarea unui poliţist ce verifica o posibilă fraudă la Bac în cazul fiicei baronului de Mehedinţi Adrian Duicu. Poliţistul, agresat de soţia lui Duicu - VIDEO

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova au deschis o anchetă după ce un poliţist care verifica, vineri, o posibilă fraudă la Bacalaureat comisă de fiica fostului şef al CJ Mehedinţi Adrian Duicu ar fi fost agresat de mama elevei, femeia putând fi acuzată de ultraj.

4985 afișări

Procurorii şi poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi, vineri, despre o posibilă fraudă la proba de Chimie a Bacalaureatului în cadrul Colegiului Tehnic "Dierna" din Orşova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma sesizării, la ieşirea de la proba scrisă la Chimie un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă.

Sesizarea o viza pe fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, care susţine în această perioadă examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orşova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, în momentul în care eleva a fost verificată de către anchetatori pentru a se stabili dacă asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hand-free, mama elevei, respectiv soţia lui Adrian Duicu, l-ar fi îmbrâncit pe poliţist.

Sursa citată anterior a mai declarat că, în urma altercaţiei, poliţistul s-a ales cu câteva zgârâieturi, motiv pentru care Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova a întocmit acte pentru a se stabili dacă femeia va fi acuzată de ultraj.

Dosar penal pentru fraudă la examenul de la bacalaureat în cazul fiicei lui Adrian Duicu

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au întocmit dosar penal în cazul fetei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, despre care au fost sesizaţi că ar fi copiat cu un handsfree la proba de chimie a examenului de bacalaureat, tânăra fiind audiată la Parchet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, în cazul fiicei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, procurorii au întocmit un dosar penal pentru fraudă, tânăra fiind audiată de către procurori pentru a se stabili dacă aceasta a copiat la proba de Chimie a examenului de Bacalaureat cu un dispozitiv de transmisie de tip handsfree, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tototdată, Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova a preluat cazul de posibil ultraj care o vizează pe soţia fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Mariana Duicu.

Adina Duicu a fost elevă a Liceului ”Traian Lalescu” din Orşova, dar a susţinut examenul de Bacalaureat la centrul organizat în cadrul Colegiului Tehnic "Dierna" din Orşova.

Într-o intervenţie telefonică la postul Realitatea Tv, Adrian Duicu a declarat că fiica sa nu a copiat la examenul de bacalaureat, asupra sa negăsindu-se niciun dispozitiv de tip hands-free, iar acest fapt va fi stabilit de ancheta care s-a deschis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici