Apartamentele din Cluj continuă să se scumpească şi în 2022. Care sunt cele mai recente preţuri

  • Cererea mare a dus la creşterea preţului locuinţelor din Cluj-Napoca şi în startul noului an.
  • Vânzătorii de apartamente solicită până la 2.105 euro pe metru pătrat.
1093 afișări
Imaginea articolului Apartamentele din Cluj continuă să se scumpească şi în 2022. Care sunt cele mai recente preţuri

Apartamentele din Cluj continuă să se scumpească şi în 2022. Iată care este preţul

Preţurile apartamentelor din Cluj-Napoca continuă să crească şi în anul 2022.

Una dintre cauzele scumpirii este cererea tot mai mare. Cluj-Napoca a devenit un oraş dezvoltat şi atractiv pentru tot mai mulţi români datorită ofertelor de muncă avantajoase, dar şi datorită proiectelor infrastructurale realizate în ultimii ani de primăria condusă de Emil Boc, Şi evident, organizarea festivalului anual Untold ar fi o altă cauză. 

Dar Monitorul Cluj raportează că scumpirea materialelor de construcţie datorată pandemiei este cauza principală, dar şi dificultatea de a obţine noi autorizaţii de construire în România. 

Mulţi vânzători de apartamente cer şi 2.105 euro pe metru pătrat cu 2,6% mai mult faţă de anul trecut când era 2.051 euro pe metru pătrat.

Nici locuinţele din Bucureşti şi Constanţa nu scapă de scumpiri. În Constanţa preţul a ajuns la 1408 euro pe metru pătrat, cu 1,7% mai mult faţă de anul trecut când era 1384 euro pe metru pătrat, iar în Bucureşti, metrul pătrat costă 1620 euro, cu 1,6% faţă de perioada anterioară câmd costa 1594 euro. 

  

 

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici